Mijn vriend Kennedy Mobutu

39 reacties

 1. bert schreef:

  Mega gewoon. Zalig. Zulke conversaties, niet te doen. Ongelofelijk dat je het zo lang vol houdt.

 2. vince schreef:

  prachtig!!
  yuri blijft me verbazen!

 3. jessie schreef:

  Holy crap 🙂

  Ik zou het na de eerste 4 mails al zwaar op m’n heupen hebben gekregen 🙂

 4. Stijn schreef:

  Wat kun jij mensen bezig houden :p Mss eens overwegen zelf zo’n winstgevend bedrijfje uit de grond te stampen? 😉

 5. charlotte schreef:

  Prachtig. Of zoals we het hier zouden zeggen: keihard!

 6. brun0 schreef:

  LOL! Wanneer ik normaal zo een mail krijg, stuur ik een scheldmail terug. Vanaf nu beantwoord ik ze gewoon. Pret gegarandeerd!
  Goe gedaan

 7. Kurt schreef:

  Yuri, en anderen die in zijn voetsporen willen treden. Vergeet niet dat via de whois databases alle persoonsgegevens van licentienemers op te vragen zijn. Als je ze in ’t ootje wil nemen, speel het veiliger en gebruik iets moeilijker te traceren webmail…
  Neemt niet weg dat ook ik genoten heb…

 8. Zezunja schreef:

  Zijn de filmrechten al verkocht?

 9. Tijd schreef:

  Het lezen duurde wat lang maar uiteindelijk bleek het z’n tijd zeker waard. Wat een avonturen man. Je zou eens met een knokploeg in Amsterdam moeten opdagen, en eventjes je €20.000 omruilen voor enkele miljoenen. De ene maffia tegen de andere. Zezunja heeft overigens gelijk, ik kijk er al naar uit.

 10. noname schreef:

  Heerlijk. Super gewoonweg…

 11. Wim schreef:

  Dit is echt heerlijk! Lang geleden dat ik zo heb gelachen. Waarvoor dank. 🙂

 12. Tony schreef:

  Een absoluut zalig scenario, mijn beste Yuri. Ik heb zonet mijn scherm onder de koffie gesproeid van het lachen. Moge God en zijn Finse metal band u eeuwig behoeden voor scams!

 13. dave schreef:

  PRACHTIG man!!
  schitterend hoe je hen bleef overtuigen met die manier van reageren.
  ZALIG, alleen vraag ik me af waarom je niet een of andere instantie hiervan op de hoogte hebt gebracht 🙂

 14. Lizzie schreef:

  So funny! Prachtig. I wish I had a a pen pal like Kennedy. : )

 15. Liesbet schreef:

  Zalig om te lezen! Schitterende stekken in je mails. Bij die van uw nonkel, de chauffeur van Coveliers moest ik het hardst lachen :p

 16. Kennedy schreef:

  I have finally trucked you down… I hope you are happy to here that my sweat and loving mother (the one from the picture with the wallpaper) has failed her second heartoperation. Because we spent all our money on paying our internetconnection, the sheep docter took out her kidney instead. I will come to maanzand personally and lick your ass!

  PS: Fantastisch gedaan, vooral die tag met kenny’s kleine pietje vond ik HILARISCH!

 17. MOBUTU' S NEPHEW schreef:

  I AM SO SORRY FOR YOUR LEG AND I WANT TO SAY SORRY FOR MY FAMILY BUT NOW WE REALLY NEED MONEY BECAUSE MY NEPHEW’S SON HAS RAN AWAY WITH THE SWISS AGENT’S DOG AND NOW THE DAUHTER OF GAGARIN IS BLACKMAILING US

  PLEASE HELP THE DARK LORD WILL BE VERY PLEASED IF YOU DO

 18. Yuri schreef:

  And another case of ACD…
  (African Capslock Disease)

 19. Anita schreef:

  Sharone Stone, Gagarin, Coveliers. Man man man, prachtidee voor Hollywood. Hopelijk speelt je beenstompje niet teveel op (ze geven regen vanavond). Spijtig dat ik geen friend of the family ben; ik zou me rot amuseren. Prachtig gewoon!

 20. Harry Beuker schreef:

  ik heb ook een mail gestuurd naar onze vriend kennedy…

  En ik kreeg een mail terug van de secretaresse van Yukos oil company . Straf he. Als ik haar vraag hoe het gaat met onze vriend Mobutu en hoe het eigenlijk komt dat ze elkaar kennen ontwijkt ze steeds mijn vraag.

  Dit is mijn voorstel: als we nu allemaal een eens mailtje sturen naar laris_aya@yahoo.com met de vraag hoe het met Kennedy en zijn moeder is?

  PS GEBRUIK NOOIT UW EIGEN E MAIL ADRES OM DIT TE DOEN maak er eentje aan bij gmail.

  PPS een citaatje van een boze scammer : “You are the illegitimate son of a three-legged goat and
  a diseased baboon! Your balls will turn green and fall off! ”

  Heert Goste is er niets tegen.

 21. Johan schreef:

  amai, dat die daar intrapten!
  ik heb echt plat gelegen van t lachen! Leve Hugo Coveliers met zijn immigratie-vriendelijk beleid!!

 22. Zezunja schreef:

  Cool! Ze citeren je op buitenlandse blogs!

 23. Yuri schreef:

  En dan heb ik nog niet eens mijn smeergeld overgeschreven…

 24. johan schreef:

  Geweldig gewoon !

 25. DonRon schreef:

  Fantastisch gewoon! Wat een dropstaven zeg!

 26. kleine keizerin schreef:

  ik blijf dingen ontdekken op uw site. lekker!

 27. Pik Botha jr. schreef:

  I hope this amusing stuff will echo around the Niggerian bush-bush for many long times to come. Hilarious, the Lord our Saviour died laughing, his balls green with envy. May all your goats in life prosper, and U keep having goesting for Maanzaad without sand in your shoes.

 28. cheater schreef:

  Ik heb dit ook een keer gedaan het de eikels van grouplotto555 of zoiets. rond 20 mails heen en weer todat we elkaar zouden ontmoeten. Inklusief plaats dartum en vlucht. Geweldig hoe lang dit kon worden volgehouden. Uiteindelijk heb ik zelfs mijn mobiel nummer gegeven, eb verrek ja, ze belden. Nooit opgenomen natuurlijk en daarna nummer geblokkeerd.
  In mijn laatste kontakt heb ik fijntjes verteld dat ik zelden zo gelachen heb door hun tijd te verknallen. Sindsdien (2 maanden geleden) niets meer van gehoord,. Ik heb het sterke vermoeden dat het de Nigeriaanse bende was die nu is opgepakt. Burn in hell suckers, you made my day:-)

 29. P. schreef:

  Heerlijk leesvoer! Je zou zelf zin krijgen om dergelijke pipo’s wat te gaan wijsmaken. Aanval is namelijk de beste verdediging…

  P.

 30. kopsterk schreef:

  Prachtverhaal!! I’m on a congress for artistic freedom for delinquents! Briljant.

 31. Jantien schreef:

  Wat een geduld heb jij!
  Zijn er trouwens ook mensen die de politie erbij halen? Was een mooie plek geweest, in het Lloyd hotel. Ik was eigenlijk best benieuwd of er iemand was gekomen.

  En dat paspoort! Man man! Alleen een blinde ziet niet dat die gephotoshopt was!

  Maareuh, chappeau voor de scam-scam 🙂

 32. Bert schreef:

  “…zelfs een comateuze streptokok al van ver ruikt… ”

  Ok, het gaat bij deze over de verminderde zintuigelijke capaciteiten van de comateuze streptokok, maar beste heer Maanzand, onderschat de streptokok alsutublieft niet !

  Ik ben één van die saaie mensen die het ervoor over hebben om 7 jaar – eigenlijk minstens 9 maar ssst- van hun leven te besteden aan studies geneeskunde. Zo kreeg ik dit jaar les van professor Goossens -google maar eens Herman Goossens- over de virulentie van de streptokok. Niet te verwarren met viriliteit trouwens, virulentie.

  U als niet-gediplomeerde allesomvatter met licht-perverte neigingen (maak ik op uit uw prachtige gedichten over Laura Lynn en Natalia) heeft ongetwijfeld al gehoord over bacteriënseks. Professor Goossens kan daarover boeiend vertellen.

  Er zijn bacteriën met uitstulpingen en er zijn bacteriën met ontvangende elementen. De uitstulpende bacteriën brengen DNA in de ontvangende bacteriën en zo ontstaan er nieuwe DNA combinaties.

  Deze vorm van viriliteit neemt men vnl. waar bij de gramnegatieven. De grampositieven hebben andere methoden voor DNA uitwisseling.

  Er was eens … een microbiologisch experiment waarin men levensgevaarlijke streptococcen die al dood waren mengde met de meest onschuldige, edoch levende streptococcen die er nog te vinden waren.

  Een dag later waren de dode streptococcen nog steeds dood. De levende onschuldige streptococcen waren ondertussen levensgevaarlijk geworden!

  Ik weet niet wat er in dat experiment juist gebeurd is, maar gegeven het bestaan van bacteriënseks, ruikt het naar necrofilie… Dit zou trouwens ook de manier zijn waarop de MRSA-bacterie zijn specifieke genen verspreidt.

  Bij deze heb ik mijzelve ontlurkt.
  Sinds eergisteren heeft u er een fan bij !

 33. Hanneke schreef:

  Is dit niks voor Peter Reutelneus de Vries?

 34. Jerry schreef:

  Geweldig man! Hier zou je je beroep van moeten maken. De NL staat zou je maandelijke een som centen moeten geven om al die gasten zo lang mogelijk aan het lijntje te houden! Moet je kijken hoe snel ze iets anders gaan zoeken omdat het niet meer loont :o)) Spuugziek worden ze er van! Geweldig dit!!

 35. freezotic schreef:

  Is dat echt een Vlaams spreekwoord “een drol herkent men aan zijn streken”?

  Heel grappig allemaal! U bent een literair genie!

 36. Wannes schreef:

  In mijn hoofd is elke volzin met een drol erin een echt spreekwoord. Maar over die materie heb ik doorgaans niet veel zeggingskracht…

  Hoe dan ook dank voor het compliment!

 37. saus schreef:

  Het dagelijks aantal online oplichtingen is indrukwekkend. We moeten dus al deze criminelen tegenhouden zodat goedgelovige mensen niet langer in de val kunnen lopen. De meest voorkomende bron van dit soort spam is Ivoorkust. We weten het maar doen niets om te voorkomen dat ze schade berokkenen…

 1. 16 januari 2006

  […] I’ve been wondering whether or not to answer this. It’s so tempting. But I don’t know if the ‘Russian Scammers‘ are as stupid as the African ones. Maanzand has created a pretty good story around his Nigerian Friends. You should read [ ‘My Friend Kennedy Mobutu‘.] […]

 2. 1 november 2011

  […] waarin informatie staat over de Nigeriaanse oplichtingsmethode (ook wel 419-fraude genoemd); Het hilarische verslag van Wannes Daemen over zijn mailwisseling met de familie Mobutu 419eater: helden op het gebied van scambaiting De finale van Basta: waarin […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *