En u? (016)

12 reacties

 1. bosduif schreef:

  Het moment waar de heks van Big Fish haar ooglapje optilt. Nachtenlang geen oog dichtgedaan.

  Dat en de humor van Raf Coppens

 2. Mag ik even off-topic?
  Kwam net via “U zei?” op de sub-site van de familie Pfaff terecht (http://wannesdaemen.com/proza/pief-poef-pfaff). Weet iedereen wel van het bestaan van dit schitterend fenomeen? Wat een feest…

 3. lord cms schreef:

  ik vind de gedachte luguber dat ik hier sinds kort niet meer geweest zou zijn, mochten de omstandigheden nog slechter geweest zijn op een bepaalde samenloop van verschillende factoren…

 4. Jozef schreef:

  Ik vind het uitermate luguber dat lord cms zonder schrijffouten typt…

 5. Yuri schreef:

  Oh, maar dat heeft ie ruimschoots goedgemaakt in zijn hyperlink, hoor.

 6. Peter schreef:

  De kerstkaarten van de familie Bush, je niersteen, kankergezwellen op sterk water, open hart operaties op tv, klingende mobieltjes partout, rotsen die er gisteren niet lagen, vlaggen, metrogangen zonder graffitti, de mummiestour, nasa lanceringen, overlevenden van een genocide aanval, de verminkte slachtoffers, economie, sportwagens, botox, hotelketens en hun balkons, vrouwenbladen met reclame over gezichtscreme, fruitprodukten,shampoo, veel geluiden, tandartsboren, kettingzagen, gesis van frituurvet in een nachtkot, wind en oude ruines, de grafkelders van de oude ade en geestelijkheid. Muzak op de telefoon. Vrieskou, zwangere poolberen op de dool.
  Zomaar een greep.

 7. Kevin schreef:

  Allerluguberste. Zwemmen in open zee.

 8. Isis schreef:

  Het enige wat ik echt luguber vind is het fenomeen ‘leerkracht geschiedenis’.. Brrr..

 9. Zezunja schreef:

  Heeft de evenaar ook nog invloed op die open zee, Kevin? Dat die zo luguber wordt?

 10. tint schreef:

  ik kies voor ‘dancer in the dark’ –> schoonheid en luguberheid in één film.

 11. Kevin schreef:

  Je kunt je gewoon inbeelden dat er nog veel viezere beestjes onder je voeten zwemmen, daar, boven de evenaar. Euh, of onder de evenaar… Waar ligt die nu juist? Erop, erboven of eronder? Pietje de Dood zal het weten.

 12. urbainalpain schreef:

  ’s Ochtends, als ik mij net voor het scheren uit de bewasemde spiegel wrijf en plots merk met welke soepele motoriek mijn beminde haar BH omsjort. En dat die tepels dan opeens onzichtbaar zijn geworden in een overdaad van veel te duur kant. En dat ik dan denk, dit wordt geen ochtendseks. En dat ik mij dan scheer terwijl zij nadert, haar arm opheft en beveelt: “Binst dat ge toch bezig zijt, scheert een keer mijn oksel weer in gladde conditie!” En dat ik dan het scheermes hef, mijn geliefde nader… en dat ik dan plots een soort naargeestige, onbedaarlijke drang voel om met dat mes haar ranke hals helemaal open te halen. Ja, nu u het vraagt, zo’n dingen vind ik best luguber.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *