En u? (017)

8 reacties

 1. Als stadsdichter van Brugge kan ik u verzekeren dat het hier een aartsmoeilijke titel betreft die u dagelijks waar moet zien te maken en waar de zwanen meermaals afkeurend om kwaken. U zult trouwens zeer beslagen ten ijs moeten treden want ik kan mij voorstellen dat Dhr Tobback alleen voor het beste zal gaan. Heeft Leuven benevens buldogs eigenlijk ook zwanen?

 2. Yuri schreef:

  Geen zwanen voor zover ik weet. Vroeger zaten er flamingo’s in het stadspark. Dat was in een tijd dat stadsdichters nog overbodig waren en zich ophielden in groezelige portiekjes, tussen de restanten van alweer een nacht vol ontij en een stapel lege blikjes aldi-bier.

 3. Noynourfe schreef:

  Ik overdenk een carriere move…zit er muziek in het stadsdichterschap? En aan hoeveel stad heeft een dichter genoeg? Met mijn beperkte kennis van Belgie weet ik niet of Leuven > Brugge is…

 4. Drs. Johan Arendt Happolati schreef:

  Heer Noynourfe,
  U zult uw handen vol hebben aan de universiteitsstad Leuven, want die vermaledijde studenten zetten de boel dag en nacht op stelten. Bovendien zullen zij u dus uit uw slaap houden. Tenzij u zich natuurlijk ook in het strijdgewoel werpt en maar meteen ook de functie van nachtburgemeester voor uw rekening neemt.

 5. buitel schreef:

  Jazeker. En ik heb het gevoel dat er al een kandidaat op de loer ligt 😉

 6. Yuri schreef:

  Ik weet van niks. Kuch.

 7. tomasz schreef:

  het zal er dan alleszins ene moeten zijn die sterk in zijn schoenen staat, want hou zou vaak de commentaar van al die studenten moeten horen (Want als Leuvens stadsdichter gaat ge sowieso voor studenten mogen (moeten?) voorlezen)

 8. En daar weet Eddy Wally dan weer als geen ander over mee te spreken, over dat contact met schlager minnende studenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *