Help, ik word cabaretier… (2)

12 reacties

 1. Charlotte schreef:

  Ik vind, cabaratier dat wordt ge niet, dat zijde. Gelijk homo. En ’t is nu niet voor ’t één of ’t ander of voor u keihard een kopke kleiner te maken door te beweren dat ge ’t niet kúnt worden, omdat ge ’t niet al zijt. Neu neu. ’t Enige wat ik wil zeggen dat ge ’t in mijn ogen gewoonweg al zijt. Niet dat mijn ogen er veel te doen maar ’t tweedige dat ik wil zeggen is dat ge dat gewoon keigoed gaat doen daar in Leiden. Of het nu om mijn ogen gaat of niet, datoeternietoe.

 2. Charlotte schreef:

  Daar mist een is tussen het vierenvijftigste en vijfenvijftigste woord. Asgedamaweet.

 3. Yuri schreef:

  Ik dank u zeer voor uw fijn compliment, mejuffrouw Charlotte, maar ik wil er ook graag een kanttekening bij maken, als u mij toestaat.
  Als ik al homo ben, dan vind ik het toch behoorlijk stresserend om uit de kast te komen.
  Zoiets. Of zo.
  En nu aan het werk.

 4. i. schreef:

  inderdaad, schrijven moet u doen. Hoe lang heb je nog? En hoe lang moet de opname zijn?
  Tip van de firma: neem u een coach die u *niet* graag ziet (geen lief, geen mama of papa, geen goede vrienden) en probeer daar je eerste versies op uit. Bij voorkeur iemand die iets van cabaret/comedy/podium kent.
  Vrijdagavond liggen die trouwens voor het rapen in de stadsschouwburg, daar in jullie stad.

 5. Yuri schreef:

  @ Zez: Metaphorically speaking! Metaphorically speaking! Metaphorically speaking!

 6. Yuri schreef:

  @ i: De aanmelding moet binnen zijn tegen 7 januari, want dan begin de voorrondes slash audities. Daarna finalerondes en op 17 februari de finale. Zo lang heb ik dus ongeveer nog. De opname moet 10 tot 15 minuten lang zijn.
  Bedankt voor de tip! Misschien ga ik wel op zoek. Ik ben trouwens momenteel mijn eerste try-out aan het plannen. It’s getting hot in here…

 7. i. schreef:

  oe. ik bedacht net dat mijn lief laatst een stukje schreef over beginnen:
  http://henk.tiehie.com/?p=89

 8. Charlotte schreef:

  [prietpraat]Dàt was het wat ik zocht om aan te geven dat het desalniettemin wreed lastig kan zijn een stem te geven aan uw innerlijke cabaretier. [/prietpraat]

 9. urbainalpain schreef:

  Ruim een week na de feiten blijf ik benieuwd naar ‘wat’ u precies slikte, vrouwe Zezunja. By the way… ik raak heel erg vaak NIET op uw nieuwe stek.

  Yuri, ik zou wel eens een try-out van je willen bijwonen. Zet je eens een paar locaties op je stekje zodat wij kunnen zien waar precies je ‘uitprobeert’?

 10. Zezunja schreef:

  Yuri’s homoschap. Dat slikte ik. Weg.
  Hoe kan u nou NIET op mijn webstek raken? Iedereen raakt er. Heeft u het juiste adres (http://www.zezunja.nl) en wat krijgt u dan te zien? Heeft een heel trage verbinding of een pekjoeter van voor de oorlog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *