Boek mij!

10 reacties

 1. Sana schreef:

  Ik denk dat het een overbodige vraag is, maar laat je het even weten als je in Nederland de planken betreedt?

  Dan zal ik er zijn. (En heel misschien zelfs wel een shirtje aantrekken met ‘Tamara’ op de boezem.)

 2. Lilimoen schreef:

  We kregen op straat een flyer in onze handen gestopt waarop jouw naam stond voor ‘Leuven Draait’. Yuri Maanzand op een flyer,… als dat niet te gek leuk is dan weet ik het ook niet meer. We hebben er zin in en komen zaterdag dus kijken.

 3. Jozef schreef:

  Doffe ellende! Net de programmatie van Leuven Draait bekeken en tot de conclusie gekomen dat ik geen kijkje kan komen nemen. Verdraaid! Als het nu eens wat vroeger op de dag was geweest…
  Maar als je wat meer informatie kan geven over die Sprekende Ezels, kan ik misschien dan wel eens komen genieten van het optreden.

 4. Lilimoen schreef:

  Voilà, ik ben net terug van je optreden. Je bent een artiest, een echte. Ongelooflijk knap wat je daar deed. En wat ben je schattig, al weet ik niet of je dit gaat zien als een compliment. Dames en heren,… allen naar Yuri Maanzand.

 5. Lilimoen schreef:

  Oh, en ik kon ze bijna echt zien, die kabouterkes.

 6. GDB schreef:

  Euh mijnheer Maanzand,

  Ik wacht tot het filmpje op You Tube wordt gepleurd. Ik ben van nature namelijk tamelijk lui. Bovendien ben ik bang dat je mij zult ontgoochelen op een podium. Terwijl je dat op jouw blog nog nooit hebt gedaan.

  En nu stop ik want ik ben het typen al beu. Lui, ik typte het al…

  Gegroet,
  GDB

 7. GDB schreef:

  Het is mij opgevallen dat ik vaak al typ.

  Al stinkt.

  Gr,
  GDB

 8. Jozef schreef:

  Misschien eens “reeds” als al-ternatief gebruiken, waarde GDB?

 9. carrieretip: begin snel in Nederland te spelen, daar vinden ze belgen te gek (omgekeerd werkt dat niet zo, dat weet u wel, ook al bent u zelf een levende uitzondering op de regel). dus. mail Toomler in Amsterdam en doe mee aan de open woensdag. en dan ben ik er. beloofd.

 10. Yuri schreef:

  @ Sana: Ik laat het je weten!
  @ Lilimoen: Dankjewel!
  @ GDB: Met permissie: U bent een bange kwezel.
  @ Ivo Victoria: Goeie tip is dat. De kans dat ik op een woensdag in Nederland ben, is voorlopig erg klein, maar gezien mijn onbescheiden plannen om de Lage Landen te veroveren ook weer niet onwaarschijnlijk. I’ll keep you posted.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *