Het einde van Yeti

7 reacties

 1. Nele schreef:

  Shit, dit verklaart wel één en ander…
  Gek dat ik ooit nog de geboorte van Yeti heb meegemaakt…

  Dus ja, zeer jammer en heel erg helaas.
  Maar geen nood, er komen andere boekskes, die nog veel meer ‘maanzand’ zijn. Daar duim ik voor.

 2. Jozef schreef:

  Yeti… Vreemd genoeg zegt dat me helemaal niks. Nog nooit ofte nimmer van gehoord. Lijkt me nochtans een aangenaam boekje. Wel kan ik met zekerheid zeggen dat bovenstaand gedicht geweldig is. Mooi werk, meneer Maanzand!

 3. Yuri schreef:

  Yeti is een blad voor tieners dat verspreid wordt in het vijfde en zesde leerjaar (10-11-12 jr). Het werd pas vijf jaar geleden geïntroduceerd, dus het is niet abnormaal dat je er nog nooit van gehoord hebt…

 4. Jozef schreef:

  Dàt verklaart veel. Ik ben groot geworden met de boekjes van uitgeverij Averbode. Doremi, Zonnestraal, Reflector en dergelijke toestanden.

 5. Lilimoen schreef:

  Yeti klinkt me bekend in de oren. Ik heb er een 2-tal in de kast liggen, maar eerlijk gezegd heb ik nog nooit op de vormgeving gelet. Dat ga ik nu even doen.

 6. tantieris schreef:

  Yeti rulez ! Mijn kinderen (lees : “leerlingen”) zijn er absoluut zot van. Deze maand solliciteer ik weer voor de nominatie van beste leerkracht van het jaar. 😉

 7. Charlotte schreef:

  M’n kleine broer en zus hebben het allebei met veel plezier gelezen. Mij stak het vooral de ogen uit als het op tafel lag. Mèèn oo mèèn zo druk en vol en kleurrijk. Maar leuk voor vijfde- en zesdeleerjaarskens, that is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *