U bent een fantastisch publiek

13 reacties

 1. Sparce schreef:

  Ik zou graag eens publiek zijn, maar zelden in de buurt. Zitten er hollandsche performances aan te komen? Ofwel: gaat u internationaal?

 2. niets.dan.vuur schreef:

  Kan u ook niet eens iets doen in de buurt van Antwerpen alstublieft? Alstublieft?

 3. Yuri schreef:

  Geduld is een schone deugd. Dat is een spreekwoord waar zelfs mijn schurft het schurft van krijgt, maar soit. Als het aan mij ligt, sta ik gauw een keer in Nederland, en nog gauwer – want dichterbij – een keer in Antwerpen.
  Eerst nog flink wat netwerken, en dan hoort u er meer van.
  Speelplekpodiumtips zijn trouwens immer welkom!

 4. Sparce schreef:

  In Amsterdam hebben ze “De Kleine Komedie”

  Dat moet toch bij uw doelgroep passen, niet?

 5. Yuri schreef:

  Grapjurk. Ik ga eerst wat oefenen in Carré, goed?

 6. Jeronimo schreef:

  ik stuurde iets naar yuri at maandzand . com voor waarismijnmelk en dat adress geeft errors…

 7. Yuri schreef:

  Jeronimo! Maandzand bestaat niet, makker. Maar ’t is eens wat anders dan Maanzaad.
  However, ondertussen is het je blijkbaar wel gelukt, want ik heb je mailtje binnen. Binnenkort op waarismijnmelk.wordpress.com!

 8. Mr. Coenegracht schreef:

  Ik vind dat u te weinig kindervoorstellingen speelt de laatste tijd. Sorry, maar wat kabouters betreft (en ik heb begrepen dat een deel van uw voorstelling aan hen gelinkt is) is er geen enkel publiek kritischer dan een publiek van 5-jarigen. Probeer maar eens een ongeloofwaardige pinnemuts of niet-zo-felkleurige kabouterransel te beschrijven: ze zullen u ongetwijfeld afstraffen met een huilconcert en een plets op uw poep!

 9. Yuri schreef:

  Heer Coenegracht!
  Alhoewel ik blij ben met uw immer professionele advies, wil ik toch even het volgende opmerken. De laatste keer dat ik mijn act uitvoerde voor een kleuterpubliek, heb ik zes maanden ondervoed doorgebracht in een Syrische cel.
  U begrijpt dat ik wat reserves koester…

 10. Urbain Alpain schreef:

  Heer Maanzand. Het is wellicht jaren geleden dat ik hier iets schreef. Maar omgekeerd is het ook niet anders dus doet het er allemaal niet toe. Het is immers ook kouder geworden. Een vervlogen seizoen. Een duif de nek omgewrongen. Met de glimlach. U kent dat ongetwijfeld.

  Maar goed, wat ik u wilde melden was het volgende, hetgeen komt met andere woorden. Pas op, het is daar: Dat ik u nog nooit in levend lijve aanschouwde (ge moet godverdomme maar eens de moeite doen om op den West Vlaamschen Buiten grappig te komen doen) wil niet zeggen dat uw vrolijke strapatsen mij niet genegen zouden zijn. Elk jong, opkomend, komisch talent kan op mijn mentale steun rekenen gelijk een econoom met een bril op een calculator. Van die dingen waarop men tikt.

  Ik heb hier nog een sketch liggen – aangaande een vampier die fluoriserende jartelles draagt tijdens zijn nachtelijke uitspattingen – die ik aan de straatstenen niet kwijt raak vanwege het inhoudelijk gewaagde timbre. Het ding is nochtans te koop voor 1200 florijnen. Ja, het is een ietwat oudere sketch uit de tijd dat een florijn er nog toe deed. De wisselkoers van de florijn is mij niet bekend doch ik meen te mogen stellen dat die sketch in kwestie die 1.000.000 euro waard is.

  Mocht u nieuwsgierig en vermogend zijn dan kunt u contact met mij opnemen. Middelerwijl groet ik u met zwier en zwaai.

 11. Yuri schreef:

  Heer Alpain! Het is altijd een feest als u weer een keertje op bezoek komt. Van alle mensen die ik nog nooit heb ontmoet, bent u op zijn minst de meest intrigerende. In dat verband is mijn nieuwsgierigheid vermeldenswaard, mijn vermogen echter concurreert heden ten dage regelmatig met het nulpunt. Ik vrees dus dat u het voorlopig met de net iets fortuinlijkere straatstenen zult moeten doen, in het kader van het slijten van uw vampierensketch. Maar u mag er zeker van zijn dat ik aan uw deurbel hang van zodra mijn bankrekening uit zijn voegen barst. Dat gebeurt vermoedelijk ergens in de komende vijf jaar, als de reeds lang geplande staatsgreep – waarvoor ik het scenario schreef – eindelijk een voltrekking zal vinden.
  Ik zal u via diverse media op de hoogte houden.

 12. GDB schreef:

  O ja, Verlicht Despoot Yuri! Grijp de staat! Vergrijp u aan de staat! Breng de staat zo erg aan het wankelen dat men, nadat u klaar bent, gewag maakt van de wank in plaats van de staat! O, Yuri! U bent klaar voor de macht en wij, uw fans, het plebs, het tutjesvolk dat wacht om door u, ja door u en door niemand anders (niet door Leterme, niet door Milquet, niet door enig levend persoon hier op deze aardkloot) betutteld te worden tot in de -zaniëste macht, wij verwachten u! Wij Willen Waar Woor Wons Weld! Dat laatste rijmt niet echt maar zo graag, nee zo GRAAG willen wij U aan de macht! O, Yuri! Yuri! Yuri! YURI! YURI!

 1. 11 december 2007

  […] idee hoe Eddiefromohio er uit ziet, maar zijn schrijfstijl heeft ‘em. Yuri Maanzand live heeft ‘em. Ezeltjes hebben ‘em, en lieveheersbeestjes. Zeekoeien hebben […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *