Zwart Wit XIX

Duiventil

Duiventil

10 reacties

 1. Verdorie, Heer Maanzand,
  Hebt u die foto gemaakt? Jammer dat de scheidingslijn tussen het witte vlak en de meer donkere partij (de horizon, zeg maar) in het midden ligt. Ik had ze iets lager gelegd, zo op een derde van de onderkant van de foto.
  Sorry voor mijn bemoeizucht. Ik zal het nooit meer doen.

 2. Yuri schreef:

  Ah heer Apollo! Bemoeizucht rocks! Graag zelfs altijd overal merci.
  Tja, ik hou nogal van ontwrichte composities. Beelden met een randje. Al had ik deze foto nog mooier gevonden als er helemaal vooraan nog een duifje wilde komen scharrelen…

 3. Heer Maanzand, algelijk!
  Had toch uw eigenste duifje op de voorgrond geplaatst! Ik ben er zeker van dat zij gewillig zou willen poseren hebben. Of was ze thuis aan de strijk, terwijl u door het park struinde?
  Nogmaals een groet.

 4. Yuri schreef:

  Nee hoor. Zij wandelde op dat eigenste moment aan mijn arm.
  We bevonden ons in goed gezelschap trouwens, want niet ver van de Parijse Nôtre-Dame.
  En strijken, daar doen wij niet aan.

 5. Jozef schreef:

  Nu kan het zijn dat ik me vergis, maar is het niet Notre-Dame, zonder accent circonflexe? Nuja, bemoeizucht rocks alleszins!

 6. Lilimoen schreef:

  En ik zat me heel de tijd af te vragen of die foto getrokken werd in Leuven, in het stadspark, in de laan met bomen, daar waar die bankjes staan en waar soms van die menskes op zitten. Er zijn alleen enkele verdachte elementen (lees: een massa duiven) die ik daar niet kon bijplaatsen.

  @ Zezunja: naar mijn bescheiden mening is het misschien wenselijk Heer Johan Arendt Happolati een beetje aandacht te geven. Niet alleen hierboven, maar ook hier (http://drs.punt.nl/?id=290581&r=1&tbl_archief=&amp😉 en eigenlijk zo nu en dan nog wel eens op plekken die ik al vergeten ben, lijkt hij mij toch te willen zeggen dat hij u (als schrijf-ster uiteraard 😉 ) mist.

 7. Tasmijn schreef:

  Excuseer mijn macabere geest wanneer ik mij afvraag of de oudjes de duiven voeren of zelf verorberd worden.

  Ach, en toch ook maar een goed jaar toegewenst met goede dingen uit andere goede jaren.

 8. @ Vrouwe Zezunja,
  Maakt u zich maar geen zorgen in die reactie van Vrouwe Lilimoen. Ik denk dat haar moederinstinct haar parten speelt.
  Met mij gaat alles goed en ik hoop van u hetzelfde.
  Uw,
  Drs.

 9. lord cms schreef:

  schitterende foto maat!

 10. Urbain Alpain schreef:

  Je ziet het aan hun verweerde gezichten. Dit is de harde kern van ‘De Gerimpelde Vlerke’, een duivenorganisatie die gesponsord wordt door prins Laurent. Dat is van eigens een goed bewaard geheim. Waarom denkt u dat er in het hele proces nooit sprake is geweest van deze obscure duivenclub?
  Iemand die geen voeling heeft met de duivensport zal in hen misschien een doordeweeks stilleven ‘hangouderen op bank’ vermoeden. Edoch, de kenner weet wel beter. Ze zitten zij daar gewoon te wachten tot de laatste is geland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *