Help Wout de zomer door

21 reacties

 1. babettes feest schreef:

  1.lelijke meisjes ook mooi vinden
  2.je niet afvragen hoe je aan een meisje geraakt
  3.je laten versieren

 2. Moosability schreef:

  De ultieme tip die ik ken via stu bru :
  kijk die sexy meid in de ogen, zeg iets vriendelijks en raak haar ondertussen aan (een heel lichte streling over haar arm, of de hand vastnemen)
  ze valt in je armen, zeker weten.

 3. eF-eM schreef:

  zoals elke Maanzand bezoeker inmiddels al weet is dat het uiterlijk een cruiciale rol speelt in het warmtespel.
  een foto van Wout lijkt me onontbeerlijk om een eerlijk advies te geven.
  op met die foto!

 4. esther schreef:

  Als Wout iets beter leert spellen ( ja sorry Wout, maar op zoiets als ‘geve’ knapt deze mooie meid al af- oh, en ook omdat ze getrouwd is ;)) gaat het vast lukken.
  Ik ben allang blij dat Wout op zoek is naar gewoon een ‘mooie’ meid en niet een ‘spontane’- het meest overrated woord van het afgelopen decennium.

 5. freaq schreef:

  spontane meiden smijten meteen hun kleren af, vandaar. Ik zou beginnen met de openingszin ‘ik ben wout en niét op zoek naar een lief’. Playing hard to get always does the trick.

 6. Carmen schreef:

  Buiten komen wil ook al eens helpen.

 7. tomasz schreef:

  een met liefdesgal overgoten liefdesbrief van Yuri kan al wonderen doen, me dunkt.

  en blokjes dragen, dat helpt ook serieus, geloof ik.

  of een aardbeientaart geven en dan een slagroombus bovenhalen en zeggen dat die diezelfde dag leeggespoten moet zijn.

  een sappige, kleine, eerder ronde peer schillen, in stukjes snijden, in een potje stoppen. dat potje dan af en toe opendoen om een stukje peer te eten. zeer succesvol.

  na de aardbeientaart, de slagroom en de peer vragen of ze wil zoenen, en suggereren dat de restjes van tussen de blokjes mogen gekuisd worden.

 8. veerle schreef:

  Vooral NIET zoeken, zou ik zeggen.

 9. Heer Wout,
  Ik ben het eens met Vrouwe Babette. Als een van mijn collega’s een opmerking maakt over hoe lelijk een bepaald meisje wel niet is, dan zeg ik altijd: “Elle est peut-être bien gentille…”
  Neem er U eentje dat niet bepaald bloedmooi is: ze zal heel haar leven bij U blijven.
  Met vriendelijke groeten,
  De Drs.

 10. Rutger schreef:

  Eh, eh, eh…

  Zelf ook lief zijn?

 11. Onbegonnen Werk schreef:

  Koop het boek ‘The Layguide’ van Tony Clink en lees het van voor naar achter. Meermaals.

  http://www.bestwebbuys.com/The_Layguide-ISBN_9780806526027.html?isrc=b-search

 12. Alexander schreef:

  Je kan jezelf ook vooraf afvragen of je het wel strikt noodzakelijk acht een meisje met je eigen persoontje lastig te vallen. Als het antwoord daarop ja is dan ben je al heel ver.

 13. urbain alpain schreef:

  Beste Wout, mijn advies is simpel. Dompel uw stamper in twintig verschillende flamoezen en kies er de lekkerste uit. Mocht u na de twintigste dompeling jeuk aan uw toeter ontwaren consulteer dan uw huisarts. U kunt mijns inziens in uw toestand maar beter niet met een een ‘woudloper’ blijven rondhuppelen.

 14. Bosduif schreef:

  Praktisch en haalbaar: op een zonnige namiddag ergens gezellig gaan zitten met een flesje witte wijn. O ja, en een beetje gezellig doen natuurlijk.

 15. GDB schreef:

  De directe aanpak: ga naar een dicht bevolkt terras, kijk een roedel vrouwen frank in de ogen en vraag: “Neuken, iemand?”

  De indirecte aanpak: ga naar een dicht bevolkt terras, vraag aan een vrouwtje dat u aanstaat: “Is deze plaats bezet?” en als zij ja antwoord, ga dan elders zitten. Daarna zeg je: “Ik heb te veel schrik dat ik verliefd op u ga worden. Beter dat ik hier wat ga zitten afkoelen in de verschrikkelijke, verzengende zon” Natuurlijk hebt gij u in de schaduw gezet. Deze reeks fenomenale gebeurtenissen zullen haar charmeren, waarna u het afbolt. Als zij u volgt, is zij verkocht en gij hebt een lief.

  Zo. Me dunkt dat dit heel wat opties zijn. Als u eerder aan de luie kant bent, schrijf lief op uw hand en doe een poppetje na. Als u zin heeft en het poppetje is een delletje dan kan je eens van bil gaan met uw hand.

  Wat een rare zin.

  Afijn, u snapt het plaatje.

  Fijn u van dienst te zijn geweest, dude.

  Met vriendelijke sproeten,
  GDB

 16. KingJelle schreef:

  Ge moet eerst en vooral zien dat de vrouwpersoon in kwestie zich in hetzelfde aandachtsveld als u bevindt, dit doet ge door spontaan een vraag te stellen in den trent van “vindt ge nu ook niet dat die nieuwe van Radiohead zwaar overschat is?”. Als ze daar raar van opkijkt of geen mening op kan formuleren probeert ge dat nog eens maar dan met een vraag uit een andere intressecategorie van u. Ge kunt dat doen zoveel ge wilt, maar het lijkt mij interessant het bij 2 keren maximaal te houden.

  Zo filtert ge de toffe kandidaten eruit!

 17. encore schreef:

  Veel hangt af van de plaats alwaar u woont:

  *U woont in een studentenstad: hang de onvervalste indie-nerd uit en haal allemaal veel te intellectuele praat naarboven.

  Dit kan dan nog eens onderverdeeld worden in 2 onderdelen:
  -De onverbeterlijke wereldverbeteraar die het luisterend oor is voor alles en iedereen.
  -De Egocentrische zak die doet alsof niks hem kan schelen en alles al lang weet, maar stiekem toch laat doorschemeren dat hij een klein hartje heeft.

  Uit mijn vriendenkring blijkt duidelijk dat beide werken.
  de 1ste staat garant voor een goede lange relatie
  de 2de staat dan weer garant voor de ene one-night stand na de andere (Helaas, als u er volgens het vrouwelijke deel van de bevolking niet zo mooi uitziet zal het resultaat te wensen overlaten.)

  *U woont in een rijk boerengat: Zeg dat u de enige echte regionale Jump-kampioen bent en iedereen is verkocht.

  *U woont in een boerengat met iet of wat normale mensen: Probeer dan misschien eens de coole skater of iets in die trend die regelmatig naar de grote stad van de provincie gaat en daar allemaal oh zo spannende dingen beleefd.

  Let wel dit is niet mijn eigen mening of idee, maar ik zie wel dat dit verre het meest effectieve is! Ik zou zo zeggen check it out!

 18. Yuri schreef:

  Ik vind dat Wout zich – voor een versierder met ambitie – behoorlijk stilletjes houdt. Wout? Hallo Wout? Hoe gaat het met de queeste?

 19. ve schreef:

  @Drs. Johan Arendt Happolati

  Zoals de volkswijsheid zegt : wie een wijf trouwt voor haar lijf, verliest het lijf en behoudt het wijf.

 20. Vrouwe (of Heer) VE,
  Had U een webzijde, ik kwam eens bij U op bezoek…
  Een groet.
  De Drs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *