The Neverending Erection Poll

1. Gedicht

Oh man van staal,
kom trek van leer!
Gij liefdespaal,
oh nog nog meer!

Oh houten henk,
kom uit uw tent!
Gij godsgeschenk,
gij handvatvent!

Oh paal en pracht,
oh lollipop!
Slechts één gedachte:
waar kruip ik op?

Oh harde stijve staande stok,
ontsteek in mij uw laaiend vuur!
Oh majesteitelijke lekstokbrok,
geen lucifer natuurlijk maar passie elk uur!

Oh pik oh piet oh mast oh zwaard,
kom leg uw lot nu in mijn hand!
Oh kwispel, kwispel, kwispelstaart,
ik ruk mijn staart uit zijn verband!

Ontzettend dikke ochtend-god,
gij opgedreven trapraket!
Uw doelzoekkop zoekt liefdesgrot
Hoort! Iepe iepe doet het liefdesbed

Gij man van staal,
kom trek van leer!
Oh liefdespaal,
oh nog nog meer!

2. Pardon?

Op Wikipenis Wikipedia wordt de erectie omschreven als ‘het proces waarbij de zwellichamen in de penis worden gevuld met bloed, waardoor hij opzwelt en geschikt wordt voor geslachtsgemeenschap.’ Ik vind geschikt worden voor geslachtsgemeenschap even opwindend klinken als aangespoord worden voor een Lijst Dedecker-lidmaatschap. Daarom schreef ik bovenstaand gedichtje, als ode aan dat mieterse tentenkamp. Ik ga ervan uit dat u het met mij eens bent als ik zeg dat de glorieuze opstand van het klokkenspel een ode verdient. En omdat ik al eerder in diverse bewoordingen zijn vrouwelijke tegenhanger – eerder genoemde liefdesgrot – heb bewierookt, vond ik dat het wonder der stijfheid evenmin in de kou kon blijven – euh – staan. En wie het niet met mij eens is: sta op en schiet! Ik bedoel: spreek!

Maar! Over naar de orde van de dag. Dat wil zeggen: het initiële idee waardoor ik al deze obscene zinschedes zinsnedes op u loslaat. Toen ik hedenochtend werd geconfronteerd met de slaapdronken opstand van de rode ridder in mijn broek, schoot een vreemde gedachte mij te binnen. Ik vroeg me af wat het meest genante erectie-moment zou zijn. Met andere woorden: gaat uw loden lulhannes wel eens overeind staan op tijdstippen dat u liever heeft dat hij zich wat dieper terugtrekt in de warmte van uw onderbroek? Zijn er momenten waarop u denkt: Verdomme, dit tentzeil komt wel erg ongelegen? Heeft u zich ooit – al dan niet in gezelschap – ongemakkelijk gevoeld omdat uw zwellichaam ongevraagd zijn naam niet gestolen had? En zo ja, wat is dan de aanleiding voor een dergelijke ongevraagde verrijzenis? Wat is de oorzaak van het onhandige gerommel in uw broek?

Om een antwoord te vinden op deze prangende vragen, presenteer ik u vanaf heden The Neverending Erection Poll. Breng uw stem uit op één van de onderstaande genante tent-momenten, of laat me in het reactiedinges weten wanneer uw jongeheer ongepast een eigen leven gaat leiden. Dan voeg ik uw bijdrage toe aan de poll.

3. The Neverending Erection Poll

(u mag meer dan één antwoord aanvinken)

Het spreekt vanzelf dat ik met deze stemming vooral mijn mannelijke lezers zal aanspreken, omwille van redenen die ik hopelijk niet hoef uit te leggen. Laat dat de penislozen onder u echter niet tegenhouden om ook een duit in het zakje te doen. Wellicht heeft u zich als vrouw ook wel eens afgevraagd waarom nonkel Jef zich tijdens de kerstdis een half uur heeft schuilgehouden achter het koud buffet.

16 reacties

 1. sodade schreef:

  wel wel! wat een ode!

  ho, nu zie ik pas dat hier een tekst is uitgevouwen… eerst ‘af’lezen – daarna misschien meer.

 2. sodade schreef:

  nja, neen, ik moet me ‘onthouden’ wegens ontbrekend attribuut.

 3. esther schreef:

  Ik weet van mijn man dat de zijne in zijn puberjaren altijd omhoog ging als hij in de bus zat. vanwege het gerammel en gehobbel. enzo. en dat was vreselijk genant, zo omringd door de hele klas, heb ik begrepen.

 4. sodade schreef:

  verdorie, ’t is toch niet de bedoeling dat de vrouwen reageren? Kom op, bangeschijterds!

 5. Yuri schreef:

  @ Esther: Prachtig! Met dank aan ’s mans puberjaren.
  @ Sodade: Mietjes zijn het! Allemaal!

 6. sodade schreef:

  Hèhè, kijk eens aan, werkelijk ja.
  Nu, het woord staat hier al: Mietjes.
  Wordt er al eens een podium gegeven, wordt er geen gebruik van gemaakt.
  Nu ja, leer me niets nieuws over mannen!

 7. Xavez schreef:

  Schaamtegevoel? Wat is dat :D.

 8. Yuri schreef:

  That’s the spirit!

 9. Heer Maanzand,
  Mijn keuzemogelijkheid staat er niet tussen. Ik had het vroeger als Annelies Beck nog de 7e dag presenteerde.
  Dat waren nog eens tijden!
  Nostalgische groeten,
  De Drs.

 10. Yuri schreef:

  Heer Happo, uw bede werd gehoord!

 11. Mr. Coenegracht schreef:

  Ik heb een zeer goede vriend, dus voor de goede verstaander: dit verhaal staat helemaal los van mijn eigen persoon, aangezien voorgenoemde vriend het allemaal zelf en in levende lijve heeft meegemaakt en ik niet. Dus. Die goede vriend zag zijn eigen beste vriend onlangs spontaan en roekeloos rechtkomen in een losse lentebroek tijdens het afhalen van een nieuwe identiteitskaart aan een niet nader genoemd loket bij een niet nader genoemde jongedame van een tegen het prepensionaat aanleunende leeftijd. Dat was bijzonder pijnlijk voor die vriend van mij en gelukkig niet zo pijnlijk voor mij, want ik was het niet, namelijk! Hopelijk daalt er nu een gevoel van “Oh, jammer voor je vriend” neer over jullie, want het zou verspilde energie zijn om medelijden te hebben met mij. Ik was trouwens niet aanwezig toen het gebeurde, in tegenstelling tot die vriend van mij.

 12. Fred Nietske schreef:

  Dit was niet wat ik in het achterste .. van mijn hoofdhuid had toen ik (vruchteloos) op zoek ging naar een ronkend pseudoniem.

  Toch is nietske exact wat er gebeurd bij stimulatie via gelijk welf zintuig of enig ander kanaal.

  Mijn antwoord op de Pol kan dan ook enkel, ongeacht de situatie, non-of-the-above zijn.

  Oh treurige Wilg
  Beknot in uw vermogen
  Wie je binnen wil doen
  Koopt een kater in een zak,
  twee kaatseballen in een net.
  Droom maar verder over pret in bed.

  Maar ik kan wel goed tekenen !

 13. Dit vind ik een moeilijke. Ik loop bijna altijd met een stijve rond. Zeker in de zomer als al de dames bereidwilig billen en tieten als ware het koopwaar uit stallen.

  Was getekend

 14. Yuri schreef:

  @ Mr. Coenegracht: U moet eens naar de dokter met die vriend van u. Hoe dan ook heb ik – speciaal voor uw vriend uiteraard – een stem-optie toegevoegd aan de poll.

  @ Fred Nietske: Ik bewonder uw openhartigheid en uw tekentalent. Ik weet niet of u zin heeft om mee te stemmen, in elk geval heb ik ook voor u een stem-optie toegevoegd. En ik wens u hoe dan ook het allerbeste, met of zonder hout in de broek.

  @ Heer Van De Pot: U kan nu ook stemmen. Geile tijger.

 15. Simeon schreef:

  M”n mr. Wonka is ’n groot fan van de wet van Murphy

 16. michelle durbin schreef:

  Ik heb wel foto’s gezien van een BBQ in een naturisten camp: mijn eigen haar dreigde te krullen bij beelden van het aanschuiven om de worsten om te draaien. Het kon pijnelijk aflopen bij een foute beweging…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *