Waarom toch? Waarom?

Waarom sterven er mensen van honger? Waarom slaan mensen autoruiten in? Waarom vechten mensen om olie? Waarom worden onschuldige burgers opgesloten? Waarom maken mensen ruzie met elkaar? Waarom ziet ge zoveel flauwe zever op televisie? Waarom slaan buren elkaar de hersens in? Waarom toch?

Waarom liggen miljoenen tienertrutten aan de voeten van een ingezeepte wienerschnitzel als R. Kelly? Waarom wordt zo’n omhooggevallen blafpoep beroemd met teksten die laxeermiddelen overbodig maken? Waarom kan zo’n zanger van lik-me-vestje zich miljonair noemen, terwijl ik elke frank in twee moet bijten? Waarom toch?

Ik wil even benadrukken dat ik werkelijk geen enkel idee heb hoe bovengenoemde wienerschnitzel in mijn itunes-library is terechtgekomen. Ik wil dus met klem gezegd hebben dat ik niet verantwoordelijk ben voor deze anomalie in mijn digitale platenkast en dat het waarschijnlijk een gemene streek is van HBI (Hacking Bakvissen International).

Maar goed. R. Kelly kwam dus voorbij. Blijkbaar vond hij het ooit nodig een nummer uit te kotsen met de wonderlijke titel ‘Sex in the kitchen’. Omdat het behang hier spontaan van de muren begon te krullen, werd ik nieuwsgierig en luisterde ik even aandachtig naar de tekstlijnen van meneer Kelly. (Kelly is een meisjesnaam, dat weet ie hopelijk toch?)

Cuttin up tomatoes, fruits, and vegetables, and potatoes
Girl You look so sexy
While you’re doin’ the damn thing
That I want sex in the kitchen
Over by the stove
Put you on the counter
By the buttered rolls
Hands on the table
On your tippy toes
We’ll be makin love
Like the restaurant was closed

Mijn liefde voor al wat schoon is draait zich om in haar graf. Is mijn liefde voor al wat schoon is dan dood? Ja, mijn liefde voor al wat schoon is, is dood. R. Kelly heeft vandaag met een emmer stront en een schepje mijn liefde voor al wat schoon is vermoord.

Ik vind R. Kelly een gewetenloze moordenaar.
Als u het daar niet mee eens bent, dan is mijn grote broer bij de politie, begrepen?

Tot slot – omdat gelukkig niet elke muzieknoot kommer en kwel oplevert – wek ik mijn liefde voor al wat schoon is weer tot leven met het allerbeste sex-in-de-keuken-nummer dat ooit gemaakt is. Vergeet wienerschnitzels en geniet u even mee van deze sensuele parel:

[audio:01 Chocolate Salty Balls (P.S I Love You) Chef.mp3|titles=Chocolate Salty Balls|artists=Chef]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *