Categorie: Pief Poef Pfaff

Deze rubriek is een rechtstreekse ode aan de intelligentie en de verbeeldingskracht van onze hedendaagse beroemdheden.

Disclaimer (sort of):
Aan alle fans van de familie Pfaff die door één of ander ongebreideld toeval op deze site terechtkomen: dit is niet de officiële fansite van de Pfaffs. Ik herhaal: Wannesdaemen.com is niet (dat is een ontkenning) de officiële fansite van de Pfaffs.
Enige gelijkenis met bestaande personen berust op toeval.

Zie ook (of juist helemaal niet): Brieven aan de Pfaffs.

Caravaggio's Narcissus

Stront

Jean-Marie is in zekere zin de hedendaagse verpersoonlijking van Narcissus, die aan het eind van zijn leven helemaal wegkwijnde omdat hij het niet aankon dat de regendruppels die in het water vielen zijn prachtige spiegelbeeld verneukten.

Wannes Daemen

Niet dus

Klik hier als u niet naar de familie Pfaff wil mailen.

Wannes Daemen

De ongelukkigste man van de week

Want je gaat toch niet in je eentje de zacht walmende darmflora van reality-tv in gevaar brengen met een ongepast antwoord. Zeker niet als je al kniehoog in de eveneens zacht walmende excrementen van dat genre rondwaart, en dat van in het begin door eigen toedoen.

Wannes Daemen

De waarheid over Geert Hoste

En dat ge plotseling bang wordt dat er nog momenten zullen komen waarbij ge aan de onbedwingbare drang zult toegeven om uw leuter ergens op te leggen?

Wannes Daemen

Op zoek naar de Pfaffs

Dat een idolate levenswijze ook negatieve gevolgen kan hebben, bewijzen de vele zoekacties van fans die een oplossing zoeken voor lichamelijke ongemakken, opgelopen na langdurige blootstelling aan de avonturen van vlaanderens populairste familie.

Wannes Daemen

Brundle-fly Pfaff

The Fly was Lyndseys absolute favo topfilm aller tijden ter wereld in het universum ever oneindig, en ze citeerde er te pas en te onpas uit.

Wannes Daemen

Mijn vriend Lama (2)

Het concept van het programma wordt momenteel nog wat bijgeschaafd, maar het doel zal zijn om van een totaal onbekende vlaming op korte tijd een literair genie te maken.

Wannes Daemen

Tuinieren

Net op dat moment kwam gelukkig Piet Huysentruyt langs, die in een ver verleden nog voor dierenarts had gestudeerd.

Wannes Daemen

Mijn vriend Lama (1)

Ik ben verre familie van de Dalai Lama. Mijn overgrootvader heeft ooit een slippertje gemaakt op een zomerse kermis-avond met de Tibetaanse nicht van zijn buurvrouw.

Wannes Daemen

P.I.S. (Pfaff In Space)

Vanuit het kleine ronde raampje van zijn capsule – de Aliplast Challenger – keek Jean-Marie Pfaff neer op de aarde. Zijn zelfgemaakte raket had zonet onze dampkring verlaten en de kleine groene planeet werd kleiner en kleiner.

Wannes Daemen

Spannend!

Het was wederom een bewogen dag bij de familie Pfaff. Debby en Nicolas hadden een hele namiddag op het adoptiebureau gezeten om een nieuw kindje te bestellen.

Wannes Daemen

Maar een drol blijft stinken

Vele mensen zullen denken dat ik in weelde ben opgegroeid en dat was ook zo. Paris ‘Pijpmondje’ Hilton – bekend van allerhande olijke home-video’s die vrijelijk over het www circuleren – brengt haar memoires uit.

Wannes Daemen

Pief Poef Pfaff

Vandaag treedt Lindsey Pfaff in het huwelijk met Dave. (Dave? Wie is Dave?)