Categorie: Podium

Soms kruip ik op een podium. Dan vertel ik verhaaltjes of doe ik een dansje. NEE WANNES GEEN DANSJE.

Bonte Avond @ Ithaka Leuven

Veel te veel gedichten

Ik stond gisteren op het podium van de Bonte Avond van Kunstenfestival Ithaka 22. Het was aldaar een euh bonte bedoening onder de bezielde leiding van kunst- en knipselpaus Geert Simonis. Ik tartte het...

© Fiëbre

Kadaster

Bon. Ik sta op 10 mei eerstkomende op het podium van De Comedy Harem te Gent. Naar aloude gewoonte is het voorlopig nog een raadsel wat ik daar precies zal doen. Ik beloof hoe...

13 jaar De Sprekende Ezels

Feest!

De Sprekende Ezels worden 13 jaar en ze vieren feest. Ik ook. Niet van die 13 jaar maar wel van dat feest. Klik hier of daar voor meer info.

De Sprekende Ezels in Turnhout

En de ezel hij balkte

Gisteren stond ik op een onooglijk klein podium in Café ’t Pand te Turnhout, alwaar de eerste Kempense editie van De Sprekende Ezels plaatsvond. Samen met Tom Driesen, The Peer Friends, Charlotte Van den...

Week van de diversiteit

Diversiteit!

Het belangrijkste kenmerk van de scheldkabouterziekte – en dat verklaart meteen ook de evolutie van het taalgebruik in de dorpen die wij onderzochten – is een oncontroleerbare drang om te schelden – vaak in totaal onverstaanbare bewormidormi propeloef.

De distributieriem van het noodlot.

De distributieriem van het noodlot

Toen ik zondag ergens in de buurt van Aalst ons tweedehands kermisbakske voelde vertragen, wist ik nog niet wat een distributieriem was.

Wannes Daemen

Vier debacles

Ik ben even te lui om synoniemen voor debacle te verzinnen, dus u gaat het woord in de komende regels nog vaak tegenkomen.

Wannes Daemen

Mijn vriend

Mijn vriend zoekt een nieuw lief. Kandidaten mogen zich melden in het reactieluik.
Of kom op maandag 21 april gewoon naar De Sprekende Ezels in Leuven.

Nog een echte kleedkamer

Mei neerste finnale

Mijn stoelgang leek in de verste verte niet op een spiegelpaleis, maar dat wil u waarschijnlijk niet weten.

Een echtte kleedkamer

Nederland is tof (bis)

Want ik vind Nederland tof. Ja, dat zei ik al, ik weet het.

Bij de Lunatics

Van de ezel en de steen

Maar een ezel stoot zich wel degelijk bij tijd en wijlen herhaaldelijk aan dezelfde rotspartij. Die ezel ben ik, de rotspartij heet stand-up comedy.

Wannes Daemen

En dan nu: reclame!

Zoals het een waarachtig zelfbevlekker betaamt, heb ik een lekker ijdele cabaret-commercial in elkaar gebokst.

Wannes Daemen

Trouwens

Eerste Sprekende Ezels: maandag 15 oktober om 20u30 aan de Molens van Orshoven (Stapelhuisstraat 15 3000 Leuven). Inkom Gratis!

Wannes Daemen

Boek mij!

Op dit moment heb ik ongeveer 15 minuten theatrale waanzin in de etalage. Poëtisch onverantwoord kaboutermartelen. Gevoelige en emotioneel diepgaande slijmerij. Een manifest tot het respecteren van hansaploffie poepgat. Een verhaal.

Wannes Daemen

Help, ik word cabaretier… (2)

Maar in eerste instantie heb ik dus een programma nodig. En the last time I checked, was dat programma er nog niet. Ik stel voor dat u hier alvast de lachband start.