Categorie: Post

Wannes Daemen schrijft een brief. Maar nu ga ik stoppen want mijn blad is vol.

Over gratis werken en bier

Over gratis werken en bier

Als freelancer moet ik vaak aan geld denken. Niet omdat ik dat graag doe, maar omdat het niet anders kan. Als ik geen geld verdien, kan ik niet eten. En als ik niet kan...

Zjalando!

Zjalando!

Ik kreeg een mailtje van ene Emiel Noteproot*, manager bij onlinemarketingbureau AKM3 GmbH in Berlijn. Ik vind AKM3 GmbH als naam voor een onlinemarketingbureau een mooi gevalletje van missing the point, doch dit terzijde....

Mijn vriend Kennedy Mobutu

Herinnert u zich deze nog?

Maar net op het moment dat Kennedy dacht dat de wereld hem nu wel vergeten zou zijn, gooiden Radio 1-presentatoren Peeters en Pichal een karrevracht roet in het eten door hem onverbloemd in de vlaamse ether te gooien.

Ongelooflijk

Flauw maar ongelooflijk

Dat dacht ook Professor Emeritus M.Y. Verhaegen, de bejaarde en bekrompen hoogleraar taalkunde in mijn achterhoofd.

Ontlichting

Ontlichting

Heeft u ook zo de buik vol van al die overdadige en smakeloze kerstversieringen? Dankzij het Eerste Eenvoudig Initiatief van het Esthetisch Instituut (EI), kan u een verschil maken!

Wannes Daemen

Tamara wordt 18

Maar ik dank dat ik haar gewoon een lekkere cocktail ga geven en dan zal zze wel content zijn. Mijn broer zei dat hij in haar brievenbus gaat pissen (maar dat was maar om te lachen hoor!!)

Wannes Daemen

Te laat voor Tom

Nu is het zo dat mijn zus Miranda een erg grote fan is van tom cruise maar zij is van op heel jonge leeftijd doofstom geworden…

Mijn vriend Kennedy Mobutu

Mijn vriend Kennedy Mobutu

Iedereen krijgt wel eens een mail in de inbox van één of andere afstammeling of weduwe van één of andere afrikaanse rijke stinkerd die dringend één of ander gie-gan-ties bedrag via een europese rekening wil doorsjassen om allerlei taksen of belastingen te ontduiken.

Wannes Daemen

Everyone’s a winer baby

Ter informatie, deze mails worden niet beantwoord door een redactielid, maar door een persoon die hiermee full-time bezig is.

Wannes Daemen

Benny

Het is me de laatste tijd opgevallen dat de bankautomaten van KBC uitgerust zijn met een vrolijke en verstrooiende animatie in de vorm van een levende bankkaart – lachend gezichtje, armpjes en beentjes – die de gebruiker begeleidt tijdens murale transacties.

Wannes Daemen

Maxim’s mening

Maxim Bronzwaer, beroepsrecensent, stuurt Yuri een email…